Helló Makerian!

Örömmel jelentjük be a Makery barátainak olyan új közösségét, ahol együtt fejleszthetjük tovább és terjeszthetjük a Makery élményt! Ebben a szép új világban a gasztronómia, a kreativitás és a társasági élmény mind egy asztalnál foglalnak helyet.

Szeretettel meghívunk a Makery barátainak exkluzív társaságába! Számítunk mindenkire, aki megérti és fontosnak tartja az értékeinket és céljainkat, valamint szívesen segít abban, hogy minél többen ismerhessenek meg minket. 

Építsük együtt és vigyük el mindenkihez a Makery Világát!

Milyen a Makery Világa?

A Makery DIY étterem

A Makery egy feje tetejére állított étterem, ahol a vendégek maguknak főznek. Egy gasztrojátszótér, ahol elmosódnak a határok ember és ember között. Ahol felnőttek és gyerekek, cégvezetők és beosztottak, fiúk és lányok, idősek és unokák együtt alkothatnak, átélve egy teljesen újszerű közös élményt.

Ez a játék egy társasági kreatív élmény, amelyben minden sikerül, nincsenek kétbalkezesek, csak kétjobbkezesek. A Makery nem csak egy a sok szabadidős program közül, hiszen olyan mélyen emberi igényeket elégít ki, mint a kreatívitás és sikerélmény vagy a társasági együttlét, melyekre a mai elidegenedett és felgyorsult világban egyre nagyobb szüksége van mindannyiunknak. A Makery világa nem a fogyasztásról, termékekről és tárgyakról szól, hanem a maradandó élményről és a minőségi időről.

Küldetésünk, hogy összehozzuk az embereket ezen értékek mentén, és akár egy estére kiszakítsuk őket a fogyasztói társadalom pörgéséből. A víziónk egy olyan világ, ahol mindenki számára könnyen elérhető az együtt alkotás játékos élménye.

Ennek elérésében segít a Makery Community!

A Makery Community

Az együttműködő és segítőkész közösség olyan emberekből, akik szívesen segítenek létrehozni és elvinni a Makery világát mindenkihez. Értik, hogy az alapszükségleteknél magasabb szintű emberi értékek is léteznek. Tudják, hogy a játékra, alkotásra és együttlétre mindenkinek szüksége van. Hajlandóak tenni azért, hogy minél több ember ismerhesse meg a Makery vidám és kreatív világát. Minden nap.

Legyél te is Makerian!

Ki lehet Makerian?

Miért jó hozzánk tartozni?

Hogyan segíthetek?

Beküldheted a saját izgalmas receptjeidet, melyek a te neved alatt kerülnek fel a Makery nemzetközi étlapjára 

Az elsők között értesülve a Makery újdonságairól, segíthetsz bemutatni a Makery brandet a nagyvilágnak (az éttermi vendégektől kezdve, akár a potenciális franchise partnerekig) 

Hozzájárulhatsz egyedi ötleteiddel, meglátásaiddal, javaslataiddal vagy akár kapcsolataiddal Makery világszintű elterjedéséhez.

Elhozhatod barátaidat a belsős eseményekre és kóstolókra, akik szintén tudnak segíteni szolgáltatásink fejlesztésében

Segíthetsz, hogy olyanok is eljuthassanak a Makery kreatív társasági programjaira, akik nélküled ezt nehezebben szervezhetnék meg (iskolai osztályok, idősotthonok lakói vagy akár hátrányos helyzetűek)

Visszajelzéseket adhatsz és észrevételeiddel közösen fejleszthetjük tovább a Makery innovatív szolgáltatásait 

Vár téged is a Makery Community!

Legyél te is Makerian!

Csatlakozási szándékodat jelezd az international@makeryworld.com email címen vagy töltsd ki az alábbi formot!

Írj nekünk!

Várjuk üzeneted!